Hjørring Kommune er blevet Garantipartner

16.06.2020

Kort før jul 2019

fik borgmester Arne Boelt besøg på sit kontor for at underskrive Garantipartneraftale på Hjørring Kommunes vegne. Forud havde først Direktionen og siden Hovedudvalget og Økonomiudvalget drøftet, hvad det ville indebære for Hjørring Kommune at blive Garantipartner. I alle fora mødte initiativet fuld opbakning.

Garantipartnerne er afgørende for, at vi kan nå i mål med Ungegarantien. Alle unge skal have hjælp til at formulere og forfølge deres positive destination, og det kræver, at de får udsyn, indsigt og forståelse for deres egne kompetencer.  

Erhvervsplaymaker John Windbirk og jeg genoptager efter Corona-hjemsendelsen vores deltagelse i ledermøder inden for Hjørring Kommunes fagområder. Vi vil her fortælle, hvad det konkret indebærer for kommunens institutioner, at vi nu er Garantipartner. Herefter vil Jobcentrets Virksomhedsservice tage ud i institutionerne og indgå delaftaler om den indsats, som giver mest mening for den enkelte institution. Det kommer til at ske i etaper, så vi sikrer en branchemæssig og geografisk spredning i kommunens bidrag til Ungegarantien. Vi forventer at have de fleste delaftaler på plads inden sommerferien. 

For yderligere informationer er du velkommen til at kontakte Ole Bendix på mail ole [dot] bendix [at] hjoerring [dot] dk eller telefonisk på 41226125. Ligeledes kan John Windbirk kontaktes på mail john [dot] windbirk [at] hjoerring [dot] dk eller telefonisk på 22951818.