Velkommen til virtuel uddannelsesmesse 2021

Her på siden kan du bl.a. besøge ungdomsuddannelser i - og udenfor - Hjørring Kommune samt lokale virksomheder. Du kan også møde en uddannelses- og erhvervsvejleder og finde inspiration til dit valg af uddannelse.

Vi glæder os til at vise dig rundt!

"Jeg fik mere ud af at besøge messen, end jeg havde regnet med. Jeg havde regnet med, at når jeg kom hjem igen, så ville jeg stadigvæk have svært ved at bestemme mig, men jeg synes faktisk, at jeg havde bestemt mig for, hvad jeg ville".

Ida Jacobsen, der går på HTX, besøgte i 2019 uddannelsesmessen i Frysehuset. Hun havde forinden forberedt nogle relevante spørgsmål, bl.a. om det faglige niveau på HTX og EUX.

På messen var der to elever fra hver uddannelse, som bl.a. kunne svare på spørgsmål, hvilket ifølge Ida fungerede: "Super fint". "Så hørte man også deres side af det, så det ikke bare var, hvad lærerne synes, men også hvad eleverne egentligt synes, der havde været fedt".

Repræsentanterne fra uddannelsesstederne var meget tydelige omkring, hvad de havde at tilbyde, og de kunne svare på de spørgsmål, som Ida havde forberedt. Derfor synes hun, at: "Det var en enorm god oplevelse at komme ud og se de forskellige uddannelser".

Aktuelt på uddannelsesmessen kan du:

Som ung få inspiration til dit valg af erhvervsuddannelse eller gymnasial uddannelse på UddannelsesGuiden.dk.

Som forælder til et barn der skal søge om ungdomsuddannelse deltage i webinarer via UddannelsesGuiden.dk, hvor du bliver klædt bedre på til at støtte dit barn i valg- og ansøgningsprocessen.

Som ung og forælder gøre brug af eVejledningens udvidede åbningstider på UddannelsesGuiden.dk.

Få inspiration til dit valg af erhvervsuddannelse eller gymnasial uddannelse

Webinarer for forældre med børn i 9. eller 10. klasse
                                               

Ændrede åbningstider i februar og marts  
                                                  

Uddannelses- og Erhvervsvejlederne kan hjælpe dig med at lave en plan for din fremtid og Karrierelæringsvejlederne møder du, når du skal i erhvervspraktik.

I nedenstående videoer kan du blive klogere på, hvad en Uddannelses- og Erhvervsvejleder samt en Karrierelæringsvejleder kan gøre for dig.

Uddannelses- og Erhvervsvejleder

Simon Nørkjær 

Karrierelæringsvejleder

Charlotte Høygaard Hansen


Vi vil gerne hjælpe dig videre på din vej. På nedenstående sider kan du finde den information, som er relevant for dig som ung eller forælder. Bemærk at du skal klikke på billedet.


Ung

Forælder