Velkommen til dig, som repræsenterer en virksomhed

Her på siden kan du bl.a. blive klogere på, hvorfor Ungegarantien er en god ide, hvilke fordele der er ved at være Garantipartner i Ungegarantien samt, hvorfor I som virksomhed bør tage en skoleelev i erhvervs- praktik. Du kan ligeledes besøge den virtuelle uddannelsesmesse.


Ungegarantien gavner både de unge og virksomhederne i Hjørring Kommune. Du kan som virksomhed være med til at understøtte de unge i deres valg og afklaringer samtidig med, at du sikrer virksomhedens fremtidige rekrutteringsbehov. I videoen nedenfor kan du høre fire frontløbere udtale sig om, hvorfor Ungegarantien er en god ide.


Virksomhedernes perspektiv på Ungegarantien

Video: Hjørring Kommune / Hans Ravn


Alle virksomheder inviteres til at indgå i et forpligtende samarbejde om at hjælpe alle unge i Hjørring Kommune med at træffe valg om uddannelse og job. Nedenfor kan du læse mere om de fordele, der er ved at være Garantipartner i Ungegarantien (klik på billedet til venstre). Du kan ligeledes få et overblik over, hvem der allerede har sagt ja til at hjælpe de unge med at definere deres positive destination (klik på billedet til højre).


Bliv Garantipartner 

Garantipartnere


I Ungegarantien opfordrer vi virksomheder til at tage en skoleelev i erhvervspraktik. Erhvervspraktik er et udstillingsvindue for jeres virksomhed og branche. Nedenfor kan du blive klogere på de mange fordele, der er ved at tage en skoleelev i erhvervspraktik (klik på billedet til venstre). Du kan også læse mere om, hvordan vi i Ungegarantien sikrer fremtidens arbejdsstyrke sammen (klik på billedet til højre).


Erhvervspraktik 

Fremtidens arbejdsstyrke


Du inviteres til at besøge den virtuelle uddannelsemesse, som er et udstillingsvindue til dig som virksomhed. hvor du kan præsentere dig overfor fremtidens arbejdskraft.


Uddannelsesmesse - virksomheder