Velkommen til Ungegarantiens informationsside for virksomheder

Her på siden kan du bl.a. blive klogere på, hvorfor Ungegarantien er en god ide, hvilke fordele der er ved at være Garantipartner i Ungegarantien samt, hvorfor I som virksomhed bør tage en skoleelev i erhvervs- praktik. Du kan ligeledes besøge den virtuelle uddannelsesmesse.

Ungegarantien gavner både de unge og virksomhederne i Hjørring Kommune. Du kan som virksomhed være med til at understøtte de unge i deres valg og afklaringer samtidig med, at du sikrer virksomhedens fremtidige rekrutteringsbehov. I videoen nedenfor kan du høre fire frontløbere udtale sig om, hvorfor Ungegarantien er en god ide.

Alle virksomheder inviteres til at indgå i et forpligtende samarbejde om at hjælpe alle unge i Hjørring Kommune med at træffe valg om uddannelse og job. Nedenfor kan du læse mere om de fordele, der er ved at være Garantipartner i Ungegarantien.

Du kan ligeledes få et overblik over, hvem der allerede har sagt ja til at hjælpe de unge med at definere deres positive destination.

I Ungegarantien opfordrer vi virksomheder til at tage en skoleelev i erhvervspraktik. Erhvervspraktik er et udstillingsvindue for jeres virksomhed og branche. Nedenfor kan du blive klogere på de mange fordele, der er ved at tage en skoleelev i erhvervspraktik.

Du kan også læse mere om, hvordan vi i Ungegarantien sikrer fremtidens arbejdsstyrke sammen.