IPS står for Individuelt Planlagt job med Støtte.

IPS er en metode som er udviklet i USA, og er målrettet mennesker med psykiatriske diagnoser eller psykisk sårbarhed. Er du i målgruppen for IPS, vil du få tilknyttet din egen IPS-konsulent, som følger dig.

IPS skiller sig ud på den måde, at vi ret hurtigt efter første møde begynder den aktive søgning mod job eller uddannelse. Det er en af de allervigtigste ting vi gør i IPS. Vi tror nemlig på, at de psykiske udfordringer kan der arbejdes med, imens man er i gang med job eller uddannelse. Vi er der til at støtte dig ift. de bump, der kunne opstå på din vej til og i jobbet/uddannelsen.

DIN motivation for job/uddannelse er afgørende for, om du er i målgruppen for IPS-UNG. Et forløb i IPS-UNG kræver nemlig af dig, at du er klar til at samarbejde om at nå dit mål.

Du aftaler med din IPS-konsulent, hvad I skal have fokus på, hvor tit I mødes og hvordan. Alle forløb er individuelt planlagt, og derfor kan der i perioder være behov for tæt kontakt, deltagelse i møder m.v., mens der i andre perioder kan være mindre behov for kontakt.

Din IPS-konsulent har mulighed for at støtte dig i op til et år, når du er i job/uddannelse, således du er tryg ved det og godt forankret der.

Nedenfor kan du finde kontaktoplysningerne på IPS-Ung i Hjørring Kommune.

Dorthe Gaardbo

Teamleder IPS-teamet
Tlf: 4122 6208
dorthe [dot] gaardbo [at] hjoerring [dot] dk
 

Annette Lorentzen

IPS-UNG Konsulent
Tlf.: 4193 6435
Asl [at] hjoerring [dot] dk

Morten Berg Møller

IPS-UNG Konsulent
Tlf.: 4193 6231
Morten [dot] berg [dot] moeller [at] hjoerring [dot] dk

Peter Ladefoged Andersen

IPS-UNG Konsulent
Tlf. 7233 6175
pela [at] hjoerring [dot] dk